PRIMA PAGINĂ » SPORT » CUPA E ÎN GRUIA

CUPA E ÎN GRUIA

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Cupa Romaniei se intoarce in Gruia dupa sase ani. CFR a batut-o la penalty-uri pe Dinamo in finala, iar trofeul va ajunge la Cluj, dupa ce va trece prin Camerun, pe la familia lui Patrick Ekeng. 40.000 de oameni au asistat la meci, iar dinamovistii au afisat o coregrafie impresionanta.

CFR s-a bucurat pe Arena Nationala, dupa o revenire spectaculoasa in finala cu Dinamo. Cainii lui Mircea Rednic au avut 2-0 la pauza. Gnohere, din penalty, si Bicfalvi au inscris golurile primei reprize si se parea ca bucurestenii nu vor avea emotii. Juan Carlos a marcat imediat dupa pauza si a readus Clujul in joc. A urmat o repriza pe contre, cu ocazii de ambele parti, iar Lopez e egalat in final si a trimis meciul in prelungiri. Dinamo a avut o bara si a ratat sansa de a evita penalty-urile. CFR a transformat tot, Rotariu a ratat ultimul penalty al alb-rosiilor si Cupa se intoarce in Gruia dupa sase ani. 40.000 de oameni au venit pe Arena Nationala, iar coregrafia dinamovistilor a fost una impresionanta. Bon voyage, Patrick, a fost mesajul din zeci de mii de placute albe, negre si rosii, in memoria camerunezului decedat acum 12 zile. Fotbalistii lui CFR au promis ca vor duce trofeul in Camerun, la familia lui Ekeng.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe