PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAPRELE I-AU DISTRUS COPACII

CAPRELE I-AU DISTRUS COPACII

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Un dambovitean din comuna Sotanga a ajuns in culmea disperarii dupa ce caprele unui proprietar i-au distrus toti copacii. Omul spune ca a facut numeroase plangeri la politie si administratia locala, insa totul a fost in zadar. Barbatul se teme ca ar fi vorba de o razbunare a unui consatean dupa un conflict izbucnit in urma cu cativa ani intre cei doi. Ciobanul care are grija de capre neaga toate acuzatiile.

Virgil Soare a muncit din greu pentru a planta si intretine cei 80 de salcami de pe proprietatea sa. Mai are si cativa pruni si carpeni care la fel au fost distrusi. Acum spune ca toata munca s-a dus pe apa sambetei deoarece caperele unui consatean au dat iama si i-au distrus toti pomii.

Unul dintre ciobanii acuzati recunoaste ca in vara au scapat animalele de sub control, dar caprele nu ar fi patruns pe terenul cu pricina.

Virgil Soare marturiseste ca a incercat sa rezolve conflictul pe cale amiabila, dar nu a avut sorti de izbana. Intre timp pagubitul a facut numeroase sesizari la politie si la administratia locala, dar spune ca autoritatile nu l-ar fi bagat in seama. Barbatul inca mai spera ca autoritatile sa ia masuri si sa paraseasca birourile calde pentru a face dreptate.

 

Valentin Popescu, Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe