PRIMA PAGINĂ » SPORT » CARE PE CARE: CS MIOVENI – CHINDIA TÂRGOVIȘTE, DUMINICĂ, ORA 11.00

CARE PE CARE: CS MIOVENI – CHINDIA TÂRGOVIȘTE, DUMINICĂ, ORA 11.00

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Dupa doua victorii cu Gaz Metan Medias, Chindia joaca duminica la Mioveni, pe terenul unde a batut toamna trecuta cu 3-2. O victorie poate duce Targovistea pe primul loc in clasament dupa etapa a VII-a a play-off-ului, daca Gaz Metan si UTA fac egal.

Inaintea etapei a VII-a a play-off-ului, UTA e lider, cu 32 de puncte, Chindia ocupa locul 2, cu 31 de puncte, iar Gaz Metan Medias e pe 3, tot cu 31 de puncte. Chindia a recuperat in ultimele doua etape ecartul de sase puncte fata de trupa din Medias. O victorie la Mioveni, coroborata cu un egal intre Gaz Metan si UTA, ar duce Targovistea pe primul loc in serie duminica la pranz.

CS Mioveni – Chindia e duminica, la ora 11,00, la Mioveni. Chindia e neinvinsa in cele trei jocuri disputate in acest sezon cu echipa din Arges. In campionatul regulat Chindia s-a impus de doua ori, cu 3-2 si 3-1, iar in turul play-off-ului a fost 0-0 pe Eugen Popescu.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe