PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CARNE RETRASĂ DIN MAGAZINE – VIDEO

CARNE RETRASĂ DIN MAGAZINE – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Sute de kilograme de carne si alte produse din pui si curcan au fost retrase de la comercializare,in urma unui control al OPC la doua societati comerciale din Ploiesti.Carne tocata stricata,produse neetichetate, oase alterate si pui refrigerati,tinuti in conditii improprii reprezinta numai o parte din pericolul alimentar depistat de inspectorii de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.

Doua magazine cu carne din Halele Centrale din Ploiesti au ingrozit pana si inspectorii OPC. Oasele din pachetele scoase la vanzare aveau culoare vinetie si ascundeau un miros puternic.

Nici denumirea si preturile produselor nu erau la vedere cu atat mai putin termenul de valabilitate.Intr-o alta societate comerciala,alte nereguli.Carnea de pui pentru ciorba era scoasa la vanzare,dar fara pret si eticheta care sa indice termenul de valabilitate.

Carnea proaspata era depozitata la o temperatura cu mult mai ridicata decat cea in care isi putea pastra calitatile unui produs bun de consum.

Oamenii merg in general pe incredere, asta daca nu se pricep sa recunaosca o carne buna de consum. Micile trucuri ale comerciantilor nu pacalesc insa pe oricine.

Controalele de acest gen vor continua in tot judetul Prahova, iar in perioada urmatoare se vor axa pe produsele din miel si cele de post.

 

 

ECHIPA: Mihai Eremia/Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe