PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GĂSITĂ ÎNECATĂ – VIDEO

GĂSITĂ ÎNECATĂ – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Gandurile negre ale familiei batranei data disparuta la Finta, in judetul Dambovita s-au adeverit din nefericire. Pompierii au gasit trupul femeii neinsufletit pe albia raului Ialomita, la cativa kilometri de locul unde au fost gaiste hainele ei. Acum procurorii trebuie sa stabileasca misterul mortii.

Batrana  de 75 de ani, din comuna damboviteana Finta, a disparut fara urme chiar de ziua femeii. Ultima oara, Gheorghita Dobre a spus ca se duce la farmacie, dar nu s-a mai intoirs. Rudele nu mai au nicio speranta ca va mai fi gasita in viata, dupa ce au gasit cateva haine de-ale femeii pe malul raului Ialomita. Echipe mixte de politisti, pompieri dar si localnici au facut  cautari pentru a gasi trupul acesteia.

Din nefericire, gandurile negre ale familiei batranei s-au adeverit. Anchetatorii au gasit trupul neinsufletit in raul Ialomita, la 10 kilometri de unde au fost gasite hainele ei.

Anchetatorii trebuie sa stabileasca aucm misterul mortii. Daca este vorba despre o crima sau despre o sinucidere.

 

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe