PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CARTIERE SUB ZĂPADĂ

CARTIERE SUB ZĂPADĂ

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Sinistrati intre blocuri! Asa s-au trezit oamenii din cartierele Targovistei, in aceasta dimineata! Multi au impins zeci de masini, impotmolite in zapada, altii, chiar daca inarmati cu lopeti, si-au dat seama ca este o misiune imposibila sa iasa cu autoturismul din cartier, asa ca au plecat la serviciu pe jos. Cei mai multi sunt revoltati! Ei acuza autoritatile ca i-au abandonat in cartiere, unde nu a intrat niciun utilaj de deszapezire!

A fost dezastru in cartierele Targovistei. Dupa ce s-au chinuit sa isi deszapeasca masinile, soferii si-au dat seama ca nu pot pleca cu ele la drum. Cei care au tinut sa isi incerce norocul, au ramas impotmoliti cu masinile in zapada.

Si la scurt dupa ce a dat o mana de ajutor, taximetristul a ramas si el ingropat cu masina in zapada si a avut nevoie sa fie impins de altii.

In cateva minute, acest drum din microraionul VI din Targoviste, de langa Scoala Paul Banica s-a blocat. A fost suficient ca un sofer sa ramana inzapezit si s-a facut coada in urma lui. Conducatorii auto si-au dat o mana de ajutor. Multi spun ca si-au petrecut toata dimineata impingand masini. Nervosi, acuza autoritatile ca i-au lasat de izbeliste.

Unii spun ca nu au vazut niciun utilaj de deszapezire tot week-endul in cartiere, altii ca au facut doar act de prezenta.

Pentru multi, cum sunt cei din Aleea Trandafirilor, a fost o misiune imposibila sa iasa cu masina din cartier, asa ca le-au lasat in parcare, ingropate in zapada si au plecat la serviciu pe jos.

Cei mai revoltati sunt insa distribuitorii. Acest sofer este disperat pentru ca nu reuseste sa aprovizioneze magazinele cu paine, toate drumurile din cartierele Targvoistei fiind ingropate in zapada.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe