PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESZĂPEZIRE PE… FACEBOOK

DESZĂPEZIRE PE… FACEBOOK

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Autoritatile locale, judetene si centrale au fost prinse si in acest an pe picior gresit. Un scurt bilant al masivelor caderi de zapada arata cam asa: drumuri blocate, sute de localitati lipsite de energie electrica, scoli si gradinite inchise si o avalansa de… poze ale politicienilor pe retelele de socializare. Mandri nevoie mare ca stiu sa tina lopata in mana, politicienii au tinut sa-si arate talentul intregii lumi virtuale. au postat, alesii neamului dambovitean, zeci de instantanee surprinse cu mare grija de colegii de partid sau de prietenii recunoscatori, ei stiu pentru ce motiv.

Inghesuiala mare in ultimele doua zile pe retelele de socializare. S-au laudat alesii neamului care mai de care cu simtul civic si cu talentele lor de manuitori de lopata. Ce nu face omul… politic pentru cateva voturi in plus? Raspuns corect: pune mana pe lopata si pozeaza. Asa au facut multi dintre alesii neamului dambovitean. Cei mai harnici din acest punct de vedere au fost viceprimarul Ciprian Prisacaru, consilierii municipali Cristian Stan, Andrei Albu si Catalin Radulescu. Nu au lipsit de pe Facebook nici vicele de la Titu, Vlad Oprea sau edilul de la Voinesti Gabriel Sandu. Toti cei amintiti au zambit frumos la camera asezati cuminti in fata utilajelor de deszapezire (ANGHELESCU TEODORA, CATALIN RADULESCU, JEAN MARINESCU GABRIEL SANDU, VLAD OPREA) sau tolaniti pe o mare gramada de omat(AURELIAN POPA). Un ritm foarte sustinut a avut si vicepresedintele Consiliului Judetean Dambovita Ioan Marinescu. Ajutorul de serif a fost pozat din toate unghiurile posibile, mai ceva ca Naomi Campbell in zilele ei bune. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe