PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CĂRUȚAȘ, SPULBERAT PE ȘOSEA – VIDEO

CĂRUȚAȘ, SPULBERAT PE ȘOSEA – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Accident grav, aseara, in Dambovita! O caruta a fost spuleberata pe durmul national 7, in localitatea Crangurile. Carutasul nu s-a asigurat ininate de a intra pe drumul national si a fost spulberat de un autovehicul condus regulamentar. Barbatul a ajuns in coma la spital iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Barbatul de 46 de ani se introcea spre casa cu caruta. A patruns pe drumul national fara sa se asigure. Caruta a fost lovita in plin de un autovehicul condus regulamantar. Carutasul a ajuns in coma la Spitalul din Gaesti. Pentru ca starea barbatului era din ce in ce mai garva, medicii de la spitalul din Gaetsi au hotarat sa-l transfere de urgenta la Spitalul Judetean Targoviste.

In cele din urma, barbatul a fost trimis la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. In urma cu patru ani, acesta a mai fost implicat intr-un accident tras la indigo. Atunci a scapat doar cu cateva leziuni minore, acum viata lui atarna de un fir de ata.

 

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe