PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HALĂ INDUSTRIALĂ ÎN FLĂCĂRI – VIDEO

HALĂ INDUSTRIALĂ ÎN FLĂCĂRI – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Incendiu puternic la o hala industriala din apropierea municipiului Pitesti, proprietate a unei societati comerciale aflate in apropierea platformei rafinariei Arpechim. Fumul dens a fost vizibil de la cativa kilometri, din centrul orasului, dar incendiul nu a provocat victime, toate persoanele din perimetrul afectat de flacari fiind evacuate. Pompierii au inlaturat pericolul unei explozii. Focul a fost stins dupa aproximativ o ora si jumatate.

Flăcările au cuprins hala industrială în care sunt depozitate reziduuri petroliere si alte materiale combustibile şi două cisterne, una cu 20 de tone de motorină şi alta cu bitum, focul manifestandu-se pe aproximativ 400 de metri patrati. Toţi angajaţii societăţii comerciale au fost evacuaţi la timp.

Pentru stingerea incendiului au intervenit şase autospeciale ale ISU Argeş şi două echipaje ale serviciului specializat în situaţii de urgenţă din cadrul rafinăriei Arpechim. La fata locului au fost permanent ambulante SMURD pentru acordarea de ajutor medical, iar reprezentantii ISU Arges confirma ca incendiul nu a provocat victime.

Dupa stingerea incendiului, pompierii militari argeseni au ramas la fata locului unde au luat masuri pentru a preveni reaparitia flacarilor. Urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a izbucnit focul si sa se evalueze pagubele.

 

 

Cristi Ionică

Cristi Dumitru

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe