CASĂ ÎN PERICOL

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Pericol intr-o localitate din Arges! O casa din Cetateni este in pericol din cauza a doua stanci, una dintre acestea putand sa se prabuseasca peste imobil in orice moment. Autoritatile au intervenit imediat si au evacuat familia care locuia in casa.

Casa este situata la poalele unui deal din satul argesean Valea Cetățuii. Cele doua stanci se pot desprinde oricand, iar casa care este pe traiectoria stancilor ar fputea fi distrusa colpet daca acestea s-ar prabusi.Autoritatile au observat la timp pericolul si au luat masura preventiva de a evacua gospodaria respectiva. În casă locuiau doi adulți și patru copii.Acestia vor fi cazati temporar intr-o locuinta a primariei din Cetățeni.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

SINDICALIȘTII DIN MINISTERUL MUNCII, ÎN GREVĂ

Angajații din casele de pensii, agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, inspectoratele teritoriale de muncă și agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială au intrat de luni în grevă japoneză. Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii a transmis că au recurs la această decizie din cauza problemelor din sistem și