PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CASĂ NOUĂ PENTRU CÂINII SALVAȚI DIN “LAGĂR”

CASĂ NOUĂ PENTRU CÂINII SALVAȚI DIN „LAGĂR”

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Au scapat din adapostul groazei si au ajuns intr-o casa noua, unde au parte de ingrijiri si de afectiune. 13 dintre caini preluati din adapostul public de la Campina sunt acum gazduiti de o asociatie din Suceava. In total 15 patrupede ar fi trebuit sa ajunga aici, dar doi catei au murit din cauza bolilor pe care le capatasera inlagarul de la Campina. Administratorul adapostului de la Campina a fost amendat si ramane de vazut daca dupa expirarea termenului pus la dispozitie pentru remedierea conditiilor, adapostul va mai putea fi pus in functiune.Așa arătau în urmă cu o săptămâna câinii găzduiți în adăpostul public de la Câmpina, județul Prahova. Bietele patrupede abia se mai puteau mișca și erau invadate de căpușe și viermi care acoperiseră cadavrele. Cei mai norocoși au fost luați la timp din adăpost după intervenția Asociației Mișcarea pentru Dreptatea Animalelor. După ce au primit îngrijiri, au fost duși în adăposturi din țară. 15 căței au plecat spre Suceava. La adăpostul asociației Casa lui Patrocle au ajuns 13, după ce doi au decedat din cauza bolilor de care sufereau. Aici câinii au parte de condiții decente și îngrijiri.

În cadrul asociației Casa lui Patrocle au fost construite noi adăposturi pentru câinii veniți de la Câmpina și aceștia sunt monitorizați permanent. Un număr semnificativ de căței au fost preluați de asociația Kola Kariola și duși în centre veterinare pentru deparazitare și îngrijiri. Adăpostul de la Câmpina rămâne închis până la remedierea condițiilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe