PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DÂMBOVIȚA : SCANDAL ÎN PIAȚA 1 MAI

DÂMBOVIȚA : SCANDAL ÎN PIAȚA 1 MAI

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Scandal vineri dimineața în Piața 1 mai din Târgoviște. Comercianții care vindeau în această zonă de ani de zile, s-au trezit cu Poliția Locală peste ei și cu marfa confiscată pe motiv că își desfășurau activitatea comercială pe spațiul public. Oamenii spun că au chitanțe și că până acum au plătit în fiecare lună taxele către primărie. Nici administratorul pieței și nici reprezentanții primăriei nu au oferit nicio explicație. Culmea este ca dintre toți comercianții care au invadat spațiul public cu tarabele doar trei au fost vizați.

La primele ore ale dimineții, comercianții s-au trezit cu Poliția Locală care a confiscat marfa de pe tarabe pe motiv că vindeau produsele pe spațiul public. Prima oprire a fost la această comerciantă. Femeia susține că plătește taxe de peste 7 ani și niciodată nu i s-a pus în vedere că este pe domeniul public, ba chiar reprezentanții primăriei au încasat lună de lună banii.

Oamenii au cerut explicații, dar nici primăria, nici Poliția Locală și nici administratorul pieței nu a putut să motiveze decizia care vizează doar trei comercianți.

Oamenii spun că au făcut nenumărate cereri la primăria Târgoviște pentru închirierea unui spațiu, însă până acum li s-a permis să vândă pe unde apucă, iar banii au mers către administrația locală.

Pentru că nu au putut explica situația, în cele din urmă agenții de la Poliția Locală s-au retras.

Comercianții spun că vor merge în instanță dacă este nevoie atât timp cât ani de zile li s-au perceput taxe deși totul era ilegal.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe