CASĂ SALVATĂ DIN CALEA FLĂCĂRILOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Incendiul s-a produs într-o gospodărie din localitatea giurgiuveană Frătești. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o cisternă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta la o anexă, care era amplasată la aproximativ 10 metri de casă.

Pompierii au acționat pentru localizarea focului, astfel încât flăcările să nu se extindă. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului unei clădiri în care erau amenajate o cameră de locuit, baie, bucătărie și la anexe. În urma incendiului, au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 80 mp, mobilierul, bunurile din cameră și aproximativ două tone de lemne. De asemenea, au fost distruse un frigider, un televizor, un boiler electric, o cabină de duș și tâmplăria din PVC, cu geam termopan. A fost salvată o casă cu etaj, aflată în construcție, în aceeași curte. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ÎNȘELĂCIUNE CU INDEMNIZAȚII COVID-19. PREJUDICIU URIAȘ

Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pune în aplicare, joi dimineaţa, 99 de mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune.Din datele şi probele administrate în cauză, a