PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » BLOC DINSTRUS DE EXPLOZIE ÎN GĂEȘTI! OAMENII ACUZĂ CĂ AU RECLAMAT CĂ SE SIMTE MIROS DE GAZE – VIDEO!

BLOC DINSTRUS DE EXPLOZIE ÎN GĂEȘTI! OAMENII ACUZĂ CĂ AU RECLAMAT CĂ SE SIMTE MIROS DE GAZE – VIDEO!

de Andrei Oprescu
185 vizualizări

Deflagrația s-a produs în jurul orei 5 dimineața. Suflul exploziei a devastat toate apartamantele din bloc. Cum au ajuns, pompierii au evacuat toate persoanele care erau în bloc. Oamenii s-au speriat de moarte când au auzit bubuitura. Geameurile și ușile mai multor apartamente au fost aruncate la cațiva metri.

Disperați că au rămas fără locuințe, oamenii au început să-și strângă din case bunurile și să meargă la rude.

Explozia a afectat aproape toate apartamentele din bloc. Pompierii spun ca o echipă de specialiști va verifica dacă structura de rezistență a blocului a fost afectată.

Primaria orașului Gaești a sărit imediat în ajutorul oamenilor rămași fără case. Pentru moment, toți cei care nu au unde să se mute vor fi cazați în Spitalul din oraș. Autoritățile caută solutii pentru a le oferi și sprijin financiar, prin alocarea unor ajutoare de urgență.

Oamenii din bloc susțin că, seara trecută au sunat la 112 și au reclamat că în bloc se simte miros puternic de gaze. Un reprezentant  al societății de distribuție a gazelor ar fi venit la fața locului, însă n-ar fi luat nicio masură. Același angajat a ajuns la fața locului și în această dimineață, după deflagarție, însă nu a vrut să comenteze acuzațiile care i se aduc.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și distrugere și fac în continuare cercetări pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea acestei tragedii. Deocamdată, conducerea societății de distribuție a gazelor nu a ieșit cu un punct de vedere referitor la aceasta situație.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe