PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CASE DISTRUSE DE CAMIOANE

CASE DISTRUSE DE CAMIOANE

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Scandal in cartierul sarbilor din Targoviste! Oamenii ameninta ca isi vor scoate carutele pe sosea si vor bloca drumul, revoltati ca li se darama casele, din pricina camioanelor unei companii, care circula fara oprire pe strada lor. Ei sustin ca de fiecare data cand trece un autovehicul de mare tonaj pe strada lor, au impresia ca este cutremur. Din cauza trepidatiilor, peretii caselor au crapat, iar gospodariile sunt invaluite in praf. Au facut reclamatii la autoritati, dar nimeni nu a luat vreo masura, se plang oamenii. Acum sunt hotarati sa isi faca singuri dreptate.

Camioanele unei companii care isi are sediul in cartierul sarbilor din Targoviste i-au adus pe localnici la disperare. Oamenii  sustin ca autovehiculele circula intotdeauna cu viteza, pe un drum care nu a mai fost oricum reabilitat de ani buni. Este mai rau ca la cutremur se plang cei care locuiesc aici si care vad cum de la zi la zi, tot mai multe crapaturi apar pe peretii exteriori si interiori. Acum se tem ca li se vor prabusi casele peste ei.

Autovehiculele de mare tonaj lasa in urma lor nori de praf. Gradinile, gospodariile sunt toate prafuite, iar localnicii se tem pentru sanatatea lor si a copiilor.

Oamenii se plang ca au facut nenumarate reclamatii la autoritati, dar nimeni nu a luat vreo masura. Camioanele circula pe strada lor, fara nicio restrictie de viteza, la orice ora din zi sau din noapte.

Pentru ca, spun ei, autoritatile nu au vrut sa ia nicio masura, sunt hotarati sa protesteze. Unii nu vor sa isi mai plateasca taxele si impozitele, nemultumiti ca ei dau bani autoritatilor si au parte de praf si pereti crapati.

Altii ameninta ca vor bloca drumul! Vor scoate carutele in strada si niciun camion nu va mai fi lasat sa treaca.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe