PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRODUSE CONTRAFĂCUTE

PRODUSE CONTRAFĂCUTE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Administratorul unei societati comerciale din Targoviste este suspectat de politisti pentru comert cu produse contrafacute. Barbatul, in varsta de 46 de ani, ar fi comercializat mai multe articole de imbracaminte si incaltaminte fara sa respecte marcile si indicatiile geografice. Oamenii legii au ridicat marfa in vederea confiscarii.

Administratorul societatii luat in vizor de politistii specializati in investigarea fraudelor si investigatii criminale din Dambvoita detinea in vederea comercializarii 26 de costume de trening, 57 de perechi pantofi sport si tricouri ce purtau insemnele unor marci inregistrate. In urma verificarilor efectuate a rezultat ca administratorul nu detinea documente legale de provenienta pentru aceste articole de imbracaminte si incaltaminte. Barbatul este acum cercetat de oamenii legii. Intrucat produsele erau susceptibile a fi contrafacute, politistii au ridicat marfa in vederea confiscarii.

Valentin Popescu / Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe