PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CASELE SUPRAVEGHEATE, MAI SIGURE! – VIDEO

CASELE SUPRAVEGHEATE, MAI SIGURE! – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Nu oricine isi permite o casa inteligenta insa niste elemente de baza ale confortului si sigurantei sunt  accesibile pentru oricine iar siguranta perosonala si a bunurilor nu este un moft. Pentru asta exista cateva solutii: un paznic, o firma de paza si protectie, senzori de miscare ori camere de supraveghere. Statisticile arata ca hotii sunt intimidati de prezenta acestor instalatii si de multe ori renunta la a va mai vizita casa, chiar si numai la vederea lor.

Nu mai este la moda ca atunci cand plecam in concediu sa rugam un vecin sa verifice din cand in cand daca totul este in regula cu locuinta noastra. Nici politia nu mai face fata sistemelor de operare folosite in ziua de azi de infractori. Iar daca vrem sa evitam discutiile inutile cu oamenii legii,discutii care sa se sfarseasca invariabil cu replica “daca imi spui dumneata cine te-a jefuit eu il arestez imediat”, va trebui sa apelam la solutia instalarii unor camere de supraveghere. Nu de alta, dar organele au nevoie de dovezi pentru a putea prinde infractorii, iar un filmulet sau o poza surprinse de sistemul de supraveghere le-ar putea fi utile. In ultima perioada, numarul celor care aleg sa se protejeze prin astfel de sisteme este din ce in ce mai mare.

Si in Targoviste au aparut deja asociatii de proprietari care au montat pe scarile blocurilor sisteme de monitorizare video. Oamenii spun ca in acest fel au scapat de vizitatori nepoftiti, furturi sau distrugeri. Multi prefera sa apeleze la aceste sisteme deoarece pot verifica de oriunde ce se petrece in locuinta lor.

Daca ati ajuns la concluzia ca acest sistem de supraveghere se potriveste cu necesitatile dumneavoastra in materie de siguranta nu va ramane decat sa contactati un specialist care sa va ajute in alegerea si instalarea echipamentului pretabil la situatia din teren.

Echipa: Mihai Eremia \ Loredan Bourosu \ Eduard Gaiseanu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe