PRIMA PAGINĂ » CATELUSI, SALVATI DE LA INEC

CATELUSI, SALVATI DE LA INEC

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Pompierii gaesteni au intervenit aseara pentru salvarea de la inec a unei catesluse si a puilor sai. Mai multi oameni din zonă au auzit urletele disperate ale patrupedelor si au realizat ca are pui si ca acestia sunt in pericol de moarte sub un podet. Santurile din zona au fost astupate si apa s-a stans in acel loc.  Mai intai au incercat ei sa-i salveze singuri, dar nu a fost posibil. Atunci au hotarat sa sune la 112.

 

Pentru pompeirii gaesteni orice misiune este la fel de importanata, fie ca trebuie sa salveze vieti ale oamneilor, fie ca este vorba doar de animale,. Aseara au salavat de la moarte o catelusa si puii sai surpsinsi de ape intr-un canal.

 

Interventia a fost destul de dificila. Santurile de scurgere erau astupate, asa ca apa se strangea numai in locul unde catelusii se ascundeau. Popierii s-a caznit mai bine de o ora pana au reusit sa salveze toti catelusii.

 

Echipa: Mihai Eremia

http://youtu.be/FoONr61INJo

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe