PRIMA PAGINĂ » CRIMINALUL, ARESTAT PREVENTIV

CRIMINALUL, ARESTAT PREVENTIV

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Criminalul care a ucis , a transat  si a aruncat o femeie pe bucati in raul Arges a fost arestat preventiv. In trecut a mai violat si taiat o femeie dar a fost eliberat din puscarie conditionat, culmea , pentru buna purtare. Iuliana Neblea a fost talharita, violata , omorata si apoi taiata in bucati. Criminalul si-a recunoscut fapta, ieri, in fata procurorilor.

 

Doua destine care s-au intersectat intamplator, pentru prima si ultima oara, vineri seara. Ea cauta o masina de ocazie. El isi cauta victima. Iuliana s-a urcat in masina lui. Si-a dat seama prea tarziu ca e prinsa in capcana. Pe drum, barbatul a inceput s-o pipaie, s-o ameninte si s-o loveasca. Si apoi a condus-o spre moarte: a violat-o, a ucis-o si a transat-o, in mai multe bucati, cu precizia unui chirurg.

 

O zi mai tarziu, un cioban a gasit pe malul raului ceea ce mai ramasese din Iuliana. Un trunchi decapitat, fara maini si fara picioare. O piesa dintr-un puzzle macabru, pe care anchetatorii l-au refacut, bucata cu bucata, doar pe jumatate. Dupa cinci zile, calaul Iulianei a fost prins. L-au dat de gol camerele de supraveghere, care au surprins intalnirea dintre el si victima sa.

 

Ieri,  Florin Marzararu a asistat calm la perchezitii. In casa lui, anchetatorii au gasit pete de sange. Iar pe trupul sau, urme de zgarieturi, semn ca Iuliana s-a luptat pentru viata ei. Nu a dat inapoi nici macar o secunda. O bestie care a ucis o mama iubitoare. Un psihopat care a lasat orfana o fetita care intreaba, unde e mama ei.

 

Aseara criminalul  si-a recunoscut fapta. Le-a spus anchetatorilor ca a transat-o pe Iuliana in apartamentul din Topoloveni. Astazi se vor face perchezitii aici . Magistratii au emis aseara mandat de arestare pe numele suspectului. El este acuzat de omor deosebit de garv, viol, talharie si profanare de morminte.

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bourosu

http://youtu.be/EhEXqc9azuo

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe