PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAZARE IEFTINĂ PE LITORAL

CAZARE IEFTINĂ PE LITORAL

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Începe programul litoralul pentru toţi. Agenţiile de turism din municipiul Târgovişte au scos la vânzare pachete turistice pentru toate buzunarele. Preţurile pentru sejururile petrecute în staţiunile de la Marea Neagră au rămas la fel ca în anii trecuţi. Astfel, pentru două nopţi de cazare, doi adulţi, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus costă puţin peste 200 de lei.

Cei care au posibilitatea să călătorească în extrasezon pot beneficia de preţuri speciale la vacanteţele petrecute pe litoral. Pe 15 mai începe programul naţional „Litoralul pentru toţi” , program care se adresează şi categoriilor de persoane ale căror venituri financiare nu le-ar permite o vacanţă la mare. Timp de o lună, hotelierii ies pe piaţă cu pachete de vacanţă reduse. Astfel că, potrivit agenţiilor de turism din Târgovişte, cei interesaţi pot găsi în Staţiunea Mamaia, de exemplu, un pachet de 2 nopţi la hotel de trei stele, cu mic dejun inclus pentru două persoane adulte, la preţul de 220 de lei.
Perioada nu este tocmai potrivită pentru familiile cu copii, deoarece şcoala se termină mult prea târziu, de asemenea nici tinerii care sunt încă în febra examenelor nu pot beneficia de ofertele de vacanţă de la început de sezon. Aşa că, cei mai mulţi dintre turiştii care trec pragul agenţiilor de turism rămân pensionarii.
Programul “Liitoralul pentru toţi” începe pe 15 mai şi se încheie pe 15 iunie şi va fi reluat în perioada 20- august – 15 sepetembrie.
CORINA ENACHE
CIPRIAN RUSA

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe