PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CEI MAI BUNI SALVATORI – VIDEO

CEI MAI BUNI SALVATORI – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Nu au profesii in domeniul medical, sunt liceeni si studenti. Nu vor sa castige bani, pentru ei voluntariatul este cel mai important. Nu au o experienta de viata bogata, dar au dovedit ca vor sa ajute cat mai multi oameni. Cinci tineri din Dambovita sunt cei mai buni salvatori din tara! Au participat la concursul national de prim ajutor si s-au intors acasa cu marele trofeu. Peste doi ani, acesti tineri vor reprezenta Romania la competitia internationala.

Ei sunt cei cinci tineri din Dambovita, care au reusit, dupa doi ani de pregatire, sa demonstreze ca sa sunt cei mai buni salvatori. Radu este seful echipajului, un tanar care va deveni inginer, dar care face de mai multi ani voluntariat. Din pasiune a invatat sa acorde primul ajutor. Acum este mandru ca a participat la mai multe misiuni de salvare.

 

Altii se gandesc insa la o cariera in domeniul medical.

Desi probele au fost unele de foc, interventia in cinci situatii de accident, rutier, de mina, de alpinisti, echipajul din Dambovita s-a clasat pe locul I si a adus acasa marele trofeu.

Peste doi ani, echipajul dambovitean va reprezenta Romania la competitia internationala. Este cel de-al optulea trofeu castigat de un echipaj al Crucii Rosii Dambovita.

Tinerii au fost recompensati cu diplome, dar si telefoane mobile si un weeke-end la munte.

ECHIPA: Mădălina Zăbavă Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe