PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CEL MAI PREMIAT DONER, DE LA CEL MAI AMUZANT CHEF

CEL MAI PREMIAT DONER, DE LA CEL MAI AMUZANT CHEF

de Andrei Oprescu
30 vizualizări

Clienții Dabo Doner Târgoviște au avut parte de o supriză plăcută. Cei care au trecut pragul restaurantului fast-food au avut ocazia de a savura cele mai bune produse preparate chiar de îndrăgitul maestru bucătar Horia Vârlan. Cei mai norocoși au aflat ce contează cu adevărat atunci când vrei să ai un stil de viață sănătos, cum se prepara un doner plin de gust și de calitate dar și care sunt secretele celui mai premiat Doner.
Horia Vârlan le-a dezvăluit și avantajele pe care produsele Dabo Doner Târgoviște le au față de alte sortimente fast-food și importanța alegerii unui preparat cu un conținut sănătos.
Pentru că restaurantul Dabo Doner Târgoviște este primul în topul preferințelor târgovițenilor clienții au avut ocazia să savureze donerul pregătit de maestru.
Dabo Doner Târgoviște le oferă întotdeauna clienților o atmosferă plăcută, produse de cea mai bună calitate și surprize. Clienții fideli au profitat de ocazie pentru a-l cunoaște pe maestru.
Cei care vor să guste din cele mai proaspete preparate, îmbinate cu sosuri gustoase și sănătoase, într-o ambianță relaxantă sunt așteptați la Dabo Doner Târgoviște cu doner de vită, de pui, șnițel de pui, mixt dabo, sandwich crispy, în fiecare zi de luni până vineri de la 7:30 până la miezul nopții, sâmbătă și duminică de la prânz până târziu în noapte la locația de pe Bulevardul Independenței în incinta Complexului Muntenia.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe