PRIMA PAGINĂ » Utile » IALOMITA » ACCIDENT ÎN SLOBOZIA

ACCIDENT ÎN SLOBOZIA

de Andrei Oprescu
49 vizualizări

Accidentul s-a petrecut pe șoseaua Amara. Un bărbat de 44 de ani s-a urcat la volan deși consumase alcool și era amețit bine. Pe şoseaua dintre Slobozia şi Amara aacesta ar fi pierdut controlul asupra volanului şi a lovit stâlpul unui panou publicitar, apoi s-a oprit într-un gard. Pasagerul din dreapta sa a rămas captiv în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor.
Echipajele de la Garda Slobozia au lucrat în colaborare cu cele ale Serviciului Județean de Ambulanță pentru descarcerarea bărbatului și acordarea primului ajutor acestuia. Și șoferul mașinii a avut nevoie de îngrijiri medicale, ambii pasageri fiind transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale de specialitate.
Potrivit poliţiştilor, şoferul avea o alcoolemie de 1,15 la mie. El este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe