PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Centre vaccinare maraton SOCERAM

Centre vaccinare maraton SOCERAM

de robert Slamnoiu
111 vizualizări

Directia de Sanatate Publica Dambovita in colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Institutia Prefectului–judetul Dambovita, Primaria comunei Doicesti si Serviciul de Ambulanta Dambovita organizeaza  maratonul  de vaccinare pentru prevenirea infectiei SARS-COV 2.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura-Colonie, loc.Doicesti si in toate centrele de vaccinare din judetul Dambovita, in perioada 4-5-6 iunie/prima doza, intre orele 8.00 – 20.00.

 Actiunea este una inedita, fiind implicate si premii asigurate de grupul Soceram-Cemrom, in cadrul unei tombole organizate cu aceasta ocazie.

Premiul cel mare – 2 Dacia Logan

50 Smart TV Samsung

50 combine frigorifice Arctic

500 fiare de calcat

*extragerea premiilor va avea loc in data de 28 iunie 2021, ora 12:00, la Casa de Cultura-Colonie si va fi transmisa live pe facebook.Pentru ridicarea premiului se va prezenta adeverinta de vaccinare cu schema completa.

Participa la tombola toate persoanele care incep schema de vaccinare in toate centrele din judetul Dambovita in perioada 4-5-6 iunie 2021.

Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19.

OM CU OM OPRIM PANDEMIA!

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe