PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ilfov » CENTRU DE DEZMEMBRĂRI, MISTUIT DE FOC

CENTRU DE DEZMEMBRĂRI, MISTUIT DE FOC

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Un centru de dezmembrări auto din Voluntari, județul Ilfov a fost mistuit de flăcări. Incendiul a izbucnit marți după-amiaza și i-a pus pe jar pe pompieri. În zonă nu existau surse de apă așa că în timp ce unele autospeciale erau folosite pentru stingere, altele alimentau cu apă. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 1000 mp și a fost anunțat de angajații care au evacuat imediat zona.
Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, la un centru de dezmembrări auto din Voluntari, aflat în apropierea șoselei de centură. Focul a izbucnit la o stivă de mașini dezmembrate și risca să se extindă la utilaje, dar și la alte clădiri aflate în apropiere.Incendiul a fost anunțat de către angajați. Rând pe rând 20 de autospeciale de pompieri au ajuns la fața locului.
Cum în zonă nu există surse de apă, s-a decis suplimentarea autospecialelor, care să facă naveta pentru a se alimenta. Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis o alertă către populație, având în vedere „degajările mari de fum toxic” prin care au fost avertizați să rămână în locuințe, să închidă ferestrele și să nu se expună la fum.
La incendiu au acționat și 3 autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Voluntari. Focarul a fost în cele din urmă localizat și Garda de Mediu a anunțat că nu au fost probleme și nu s-au depășit indicatorii în privința toxicității.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe