DROGURI LA SOLARIU! PROCURORII DIICOT AU DESCINS ÎN ILFOV

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților V.M. și V.C.A., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit că inculpații V.C.A. și V.M. au înființat și dezvoltat, pe un teren agricol pe care aceștia îl dețineau pe raza comunei Găneasa, județul Ilfov, mai multe culturi succesive de cannabis, în scopul traficării.
La data de 10.05.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare în urma cărora au fost ridicate 150 de plante de cannabis, cantitatea de aproximativ 200 grame de masă vegetală uscată, sumele de 13.550 de lei şi 100 de euro, lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune, fertilizatori, precum şi 4 grindere și 2 cântare electronice.
În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ROMÂNIA, APROAPE DE 1600 DE PATURI ATI

Premierul Florin Cîţu a anunţat duminică faptul că încă 12 paturi de terapie intensivă au fost operaţionalizate, iar 20 de paturi ATI erau libere la nivel naţional. România se apropie de pragul stabilit de 1600 de locuri la ATI COVID-19.ntre timp, campania de vaccinare continuă. Numărul de persoane vaccinate în