PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ilfov » DROGURI LA SOLARIU! PROCURORII DIICOT AU DESCINS ÎN ILFOV

DROGURI LA SOLARIU! PROCURORII DIICOT AU DESCINS ÎN ILFOV

de Andrei Oprescu
75 vizualizări

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților V.M. și V.C.A., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit că inculpații V.C.A. și V.M. au înființat și dezvoltat, pe un teren agricol pe care aceștia îl dețineau pe raza comunei Găneasa, județul Ilfov, mai multe culturi succesive de cannabis, în scopul traficării.
La data de 10.05.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare în urma cărora au fost ridicate 150 de plante de cannabis, cantitatea de aproximativ 200 grame de masă vegetală uscată, sumele de 13.550 de lei şi 100 de euro, lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune, fertilizatori, precum şi 4 grindere și 2 cântare electronice.
În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe