PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CERCETAȚI PENTRU ULTRAJ – VIDEO

CERCETAȚI PENTRU ULTRAJ – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Barbatii care au provocat un scandal monstru, duminica, intr-un restaurand din Targoviste si au muscat un politist sunt cercetati acum sub control judiciar. Pe langa vatamare corporala si distrugere, ei sunt cercetati acum si pentru ultaj. Procurorii i-au retinut pentru 24 de ore si i-au prezentat apoi instantei cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au luat masura controlului judiciar pe periaoda anchetei penale.
Agentul de politie a fost solicitat sa intervina duminica noapte pentru aplanarea unui scandal produs intr-un restaurant din municipiul Targoviste. Aici doi barbati s-au luat la bataie cu administratorul restaurantului. Cand politistii au intervenit, unul dintre scandalagii l-a muscat de mana pe un politist.
Scandalagii s-au ales cu dosar penal pentru amenintare si distrugere. Procurorii au extins cercatarile si pentru savarsirea infractiunii de ultraj dupa ce sacndalagii au ranit agentul de politie.
Daca vor fi gasiti vinovati pentru ultraj, cei doi risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 10 ani.

Mihai Eremia
Răducu Rădoi, Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe