PRIMA PAGINĂ » SPORT » TÂRGOVIȘTEA, APROAPE DE TITLU – VIDEO

TÂRGOVIȘTEA, APROAPE DE TITLU – VIDEO

de admin
1 vizualizări

CSM Târgoviște și ICIM Arad au făcut, din nou, spectacol în finala campionatului național de baschet feminin. Târgoviștea s-a impus cu 78-75 în meciul al treilea, decis în prelungiri și a preluat conducerea cu scorul general de 2-1. Polivalenta a fost arhiplină, iar fanii vor lua tribunele cu asalt și mâine, când e programată confruntarea care ar putea aduce titlul la Târgoviște după doi ani.
Soarta jocului s-a tranșat în ultimele secunde ale prelungirilor, după ce la capătul timpului regulamentar fusese 67-67. Americanca Porsche Poole, de la gazde, a reușit un coș de trei puncte la 75-75 iar tribunele au erupt.
Ca și primele meciuri, jucate la Arad, confruntarea dintre CSM și ICIM a avut de toate: răsturnări dramatice de scor, suspans, tribune pline și momente interzise cardiacilor. Din outsideră, Târgoviștea a ajuns la un pas de al 11-lea titlu național. CSM are nevoie de victorie miercuri pentru a încheia socotelile acasă. Un succes al ICIm-ului trimite confruntarea în prelungiri.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe