PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » CHEFURI PE DOMENIUL PUBLIC LA CĂLĂRAȘI

CHEFURI PE DOMENIUL PUBLIC LA CĂLĂRAȘI

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Chefuri cu tarabe improvizate, lăutari și covor roșu în Călărași. Și nu oriunde, ci pe domeniul public în curtea Direcției de Sănătate Publică și Parcul Speranței din municipiu. S-a întâmplat în două weekend-uri consecutive fără ca autoritățile să intervină. Dupa ce la sediul DSP s-au incins gratarele la o nunta a romilor, acum la sfarsit de saptamana o alta nunta cu manele si gratare a ocupat un parc intreg.
Aceste imagini au fost suprinse în Parcul Speranței din municipiul Călărași. Petrecăreții au amplasat un cort și au pus de-o nuntă pe domeniul public. Boxele au fost amplasate în toată zona, au încins grătarele, au pus tarabe, iar manelele au răsunat în parc până când localnicii din zonă sătui de situație au sunat la poliție. Petrecăreții nu au părut prea deranjați de prezența oamenilor legii și s-au ales cu 3 amenzi în valoare de 1.300 de lei, un nimic pentru ei având în vedere amploarea petrecerii și invitații pentru care au plătit cel mai probabil mii de euro.
Cu o săptămână în urmă a fost chef de chef și în curtea DSP Călărași. Mireasa a dansat și s-a distrat alături de invitați fără nicio jenă. Manelele au duduit ore în șir, fără să se aplice vreo măsură. Mai mult, s-a pus și un covor roșu, într-o parcare laterală. Contactat telefonic purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgoviște a declarat că primăria Călărași nu a autorizat niciun eveniment de acest fel și nu are competențe în gestionarea acestor situații, singurele măsuri sunt cele luate prin Poliția Locală.

 

sursa: marinbadea.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe