PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CHINDIA A LUAT LICENȚA PENTRU LIGA I

CHINDIA A LUAT LICENȚA PENTRU LIGA I

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

E oficial, Chindia a luat licenta pentru Liga I si ar putea evolua din vara fara probleme pe prima scena a fotbalului romanesc. Trei fruntase din esalonul secund, UTA, Rapid si Dunarea Calarasi, au fost amendate sau depunctate de Federatie pentru ca nu au respectat in totalitate criteriile de licentiere. Sanctiunile se aplica doar echipelor care vor promova.
Chiar inainte de meciul din ultima etapa, care le poate aduce promovarea, targovistenii au primit o veste mare de la comisia de licentiere din cardul FRF. Echipa a primit licenta pentru Liga I fara niciun fel de sanctiune, nici depunctare, nici amenda.
Nu toate fruntasele din Liga a II-a se pot lauda cu un dosar beton precum cel depus de Chindia. UTA, Rapid si Dunarea Calarasi au primit licenta, dar cu sanctiuni importante. UTA ar porni in Liga I cu o penalizare de 3 puncte si o amenda de 120.000 de lei, Rapid cu minus sase puncte, iar Dunarea Calarasi cu o amenda de 100.000 de lei.
IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe