PRIMA PAGINĂ » SPORT » CHINDIA CONTINUĂ! – VIDEO

CHINDIA CONTINUĂ! – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

 

Primăria și CJ Dâmbovița vor finanța echipa de fotbal cu câte 600.000 lei

 

 

 

Autoritățile le dau, în sfârșit, o veste bună dâmbovițenilor consumatori de fotbal! Chindia va continua, aceasta este concluzia – pozitivă – la care au ajuns cei patru asociați din proiectul fotbalistic de la Târgoviște. Ședința Adunării Generale s-a ținut la Consiliul Județean, luni dimineață, cu toți factorii implicați! Primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga, a ajuns la întâlnire în același timp cu Gică Popescu. O primă discuție a avut loc în cabinetul președintelui Adrian Țuțuianu, apoi asociații s-au mutat în sala de ședințe, unde au zăbovit preț de 20 de minute. S-a convenit ca autoritățile să sprijine în continuare fotbalul de la Târgoviște. În următoarele zile va fi anunțată și componența staff-ului administrativ.

 

 

Federația va anunța pe 5 august componența diviziilor B și C. Chindia, care a învins sâmbătă Urban Titu într-un meci amical, speră să evolueze și în sezonul viitor în Liga a II-a, deși a terminat campionatul 2012-2013 pe un loc retrogradabil.

 

 

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

 

http://youtu.be/lKyznvE3G9M

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe