PRIMA PAGINĂ » SPORT » CHINDIA – DINAMO ÎN OPTIMILE CUPEI

CHINDIA – DINAMO ÎN OPTIMILE CUPEI

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Chindia va întâlni Dinamo în optimile de finală ale Cupei României la fotbal. Echipa din Târgoviște a fost prima trasă din urne la tragerea la sorți de la Federație. “Ne dorim Dinamo, pentru că am avea șanse mai mari de calificare”, a fost pronosticul câștigător al președintelui Chindiei, Mugur Porumbacu. Nu s-a stabilit încă locația meciului, dar Chindia e club organizator și poate aduce super-meciul din optimi în Dâmbovița! Chiar și la Titu, în nocturnă!

Chindia a picat în optimi cu adversarul dorit de toată lumea de lângă Turn. Echipa din Târgoviște va întâlni Dinamo, o formație în reconstrucție, pregătită de… Flavius Stoican, o mai veche cunoștință a fotbalului autohton. Chindia și Dinamo au fost primele nume scoase din urne la tragerea la sorți de la Casa Fotbalului. Clubul condus de Mugur Porumbacu este club organizator și trebuie să asigure locația jocului, în funcție de cerințele postului de televiziune care va efectua transmisia. Chindia poate evolua acasă doar dacă meciul este preluat în direct de la ora 14.00. Altfel, clubul târgoviștean trebuie să găsească variante sau să accepte să evolueze în deplasare, în Ștefan cel Mare. Optimile de finală ale Cupei se joacă peste trei săptămâni.

 

Ionut Marin

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe