PRIMA PAGINĂ » SPORT » CHINDIA FĂRĂ PREȘEDINTE?

CHINDIA FĂRĂ PREȘEDINTE?

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Mugur Porumbacu pare tot mai tentat să plece de la Târgoviște

 

 

Săptămâna și scandalul la Chindia Târgoviște, club-fanion al fotbalului dâmbovițean. În loc să aibă parte de liniște și refacere, la întoarcerea din cantonamentul montan, fotbaliștii Chindiei au primit vestea că ar putea rămâne fără… conducere executivă. Președintele clubului, Mugur Porumbacu, pare tot mai dispus să lase clubul dâmbovițean și să revină la un club din apropierea Capitalei. “Președintele s-a săturat de șicane și e nemulțumit de condițiile de la Chindia”, vorbesc sursele MDI TV.

Porumbacu a ajuns la Târgoviște în luna august a anului trecut, recomandat de ambii asociați importanți de la Chindia, consiliul județean și consiliul local, într-un moment când clubul avea doar câțiva fotbaliști legitimați. Lucrurile au mers acceptabil până la intrarea în pauza competițională, cu Chindia pe primul loc în clasamentul play-off-ului. Primele tensiuni au apărut în ianuarie. Antrenorii și conducerea au solicitat întăriri serioase, pentru promovare, dar asociații le-au transmis că nu sunt fonduri pentru a aduce și plăti fotbaliști de valoare. Săptămâna trecută, odată cu organizarea cantonamentului de la Săcele, scurtcircuitele s-au amplificat. Indirect, președintele ar fi fost acuzat, tot de asociați, că ar fi planificat stagiul de pregătire fără să îi consulte. Suma totală la care s-a ridicat cantonamentul s-a situat în jurul cifrei de 10.000 de euro. La Săcele, alte probleme: jucătorii nu au avut cu ce să se întoarcă iar șefii au apelat la o soluție de avarie: microbuzul CSM-ului plus câteva autoturisme ale rudelor. Alt amănunt interesant: fotbaliștilor nu li s-a propus nicio primă de promovare, obiectivul așteptat de toți microbiștii din Dâmbovița fiind pus sub semnul întrebării. Porumbacu a evitat să comenteze subiectele, în ediția de luni a ARENEI MDI.

 

I.M

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe