PRIMA PAGINĂ » SPORT » CHINDIA, ÎN CUPĂ LA ROȘIORII DE VEDE – VIDEO

CHINDIA, ÎN CUPĂ LA ROȘIORII DE VEDE – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Sporting Roșiorii de Vede – Chindia, marți ora 17.30

 

 

Chindia și-a aflat primul adversar din noul sezon! Echipa pregătită de Silviu Dumitrescu și Sică Bârdeș va juca marți la Roșiori, în Teleorman, contra unei modeste formații de Liga a IV-a, ajunsă în această fază cu noroc! Sporting a trecut în prelungirile primului tur de FCM Alexandria și s-a calificat apoi la masa verde, după neprezentarea celor de la FC Caracal. “Noi nu avem nici un avantaj că participăm la această competiţie, nu acumulăm nimic şi nici nu cred că ne ajută în vreun fel în pregătire. Totuşi, ne-am gândit să onorăm competiţia”, declara acum trei săptămâni președintele clubului din Roșiorii de Vede, Gabriel Vlădulescu.

Chindia se confruntă cu mari probleme de lot, doar 12-13 jucători de câmp prezentându-se la antrenamentele conduse de Silviu Dumitrescu și Sică Bârdeș.

Jocul Sporting Roșiorii de Vede – Chindia Târgoviște se va disputa marți, 13 august, de la ora 17.30, pe stadionul Orășenesc din Roșiorii de Vede. Învingătoarea merge în turul IV al cupei, fază a competiției în care intră în cursă și divizionarele B.

 

Echipa: Ionut Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe