PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CHINDIA TÂRGOVIȘTE NU A UITAT-O! – VIDEO

CHINDIA TÂRGOVIȘTE NU A UITAT-O! – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Catalina, fetita din Doicesti, Dambovita, care sufera de Sindromul Down, dar care are o capacitate imensa de a iubi, avea o singura dorinta pentru acest Paste! Sa isi vada din nou idolii- presedintele si fotbalistii de la Chindia Targoviste. Si pentru ca toti copiii cuminti merita sa le fie indeplinite dorintele, Catalina a avut parte de o supriza. Cei de care ii era dor i-au deschis din nou poarta, pentru a-i spune ca nu au uitat-o si ca ramane fetita lor de suflet! Fotbalistii de la Chindia Targoviste i-au adus si daruri si i-au promis ca ii vor dedica urmatoarea victorie!
Catalina este fetita pe care Chindia Targoviste a adoptat-o. Fotbalistii si presedintele Mugur Porumbacu nu puteau sa o uite nici de Paste si au vizitat-o, incarcati cu daruri. S-au bucurat ca au gasit o fetita mai frumoasa si mai afectuoasa. Si asta pentru ca ei au umplut golul din sufletul copilei, care nu a avut niciodata prieteni. Acum rautatile copiilor din jur nu o mai afecteaza. Cand ei o alunga, penrtu ca nu vor sa se joace cu ea, Catalina isi aminteste ca nu este singura, ca ea are cei mai buni prieteni din lume: o intreaga echipa de fotbal, Chindia Targoviste.
Fotbalistii i-au adus jucarii, dar si o icoana. Catalina le-a promis ca se va ruga pentru ca ei sa castige un meci extrem de important pe care il au de jucat, iar presedintele Porumbacu i-a promis fetitei ca ei ii vor dedica aceasta victorie.
Catalina simte acum ca este un copil special, iar echipa Chindia Targoviste i-a promis ca ii va fi alaturi intotdeauna.

Mădălina Zăbavă
Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe