PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CHINEZII VIN LA TÂRGOVIȘTE! – VIDEO

CHINEZII VIN LA TÂRGOVIȘTE! – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Vin chinezii la Targoviste! Cea mai puternica filiala de Crucea Rosie din lume, cea de la Beijing isi trimite delegatii in Dambovita si Prahova! Chinezii ii vor invata pe voluntari cum sa intervina in cazul unor calamitati, avand cea mai buna pregatire in domeniu. Va avea loc si o simulare in caz de dezastru, iar delegatia din Beijing va a avea o intalnire si cu ministrul secretar de stat Raed Arafat. Acesta a acceptat in urma cu putin timp sa devina membru al Crucii Rosii Dambovita.
Vizita delegatiei de Cruce Rosie din Beijing in Targoviste, in perioada 14-17 iunie, este posibila gratie parteneriatului de colaborare incheiat cu organizatia umanitara din Dambovita. Este o colaborare veche de 15 ani, timp in care voluntarii au invatat multe de la chinezi, care au o pregatire foarte buna in domeniul interventiei la dezastre naturale. Chinezii sevor intalni si cu autoritatile dambovitene, dar si cu ministrul secretar de stat Raed Arafat, proaspatul membru al filialei judetene.
Chinezii nu vor pleca inainte de a vizita Palatul Parlamentului, obiectivele turistice din Dambovita si Prahova si nu vor rata nici festivalul medieval din Targoviste.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

http://youtu.be/yJcVbEELJVc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe