PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CÂND PNL CEDEAZĂ, PDL MARCHEAZĂ – VIDEO

CÂND PNL CEDEAZĂ, PDL MARCHEAZĂ – VIDEO

de admin
0 vizualizări

Proapspetii parteneri liberali si democrat-liberali damboviteni sunt hotarati sa creeze noi majoritati la nivelul consiliilor locale si la cel al Consiliului Judetean. Un prim pas a fost facut in aceasta directie, in sensul ca mai multi alesi locali liberali, dar si democrat-liberali, mult prea prea apropiati de PSD au fost exclusi din partid. Prin urmare, isi vor pierde si mandatele castigate la localele din 2012 lasand astfel locul altora mai devotati propriilor partide si mai putin actualei puteri. Noua majoritate creata ar putea permite si schimbarea celor doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, PSD-istul Ioan Marinescu si inca PNL-istul Gabriel Grozavu.
Este stiut ca fostul lider al organizatiei judetene a PNL, pentru o scurta perioada de timp ce-i drept, nu se afla in gratiile actualei conduceri, a presedintelui Mihail Volintiru, care nu a facut un secret din faptul ca nu-l mai doreste in partid pe Gabriel Grozavu. In aceste conditii, intentia de a-l lasa pe acesta fara functia de vicepresedinte nu mai surprinde pe nimeni. Surprinzator este ca in locul lui Grozavu va fi ales, daca demersul se va materializa, nu de un liberal, ci de un reprezentant al PDL. Volintiru a precizat ca a convenit impreuna cu proaspetii aliati, ca ambele posturi sa revina democrat-liberalilor.

http://youtu.be/nRfwur7IaW4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe