PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CINEMA INDEPENDENȚA VIS SAU COȘMAR

CINEMA INDEPENDENȚA VIS SAU COȘMAR

de admin3
21 vizualizări

Pentru a putea vedem un film într-o sală de cinema, locuitorii municipiului Târgoviște,  trebuie să conducă minimum 50 de km până la cel mai apropiat cinematograf, aflat la Ploiești. Proiecția de filme ar putea aduce un venit substanțial orașului Târgoviște însă proiectul modernizării clădirii fostului cinematograf Independența este deocamdată un proiect și nimic mai mult.

Mizerie, egrasie , pereți scorojiți, acestea sunt cuvintele ce ar putea descrie starea actuală a clădirii cinematografului. Promisiunea Primăriei Târgoviște de modernizare este ca o nălucă iar ideea de a viziona un film de calitate în Târgoviște pare mai degrabă un vis. Bătrânii oftează în amintirea a ceea ce a fost iar tinerii nici nu știu de existența acestuia.

Situată în centrul Municipiului Târgoviște, culmea,  chiar lângă Consiliul Județean, este incredibil cum clădirea nu a fost observată până acum de autorități. Investiția aceasta ar fi putut trezi la viață Târgoviștea anostă, care are foarte puține centre de cultură și recreere.

Locuitorii Târgoviștei sunt de părere că un preț rezonabil al biletelor de intrare și rularea unor proiecții noi și de calitate ar atrage un număr mare de cinefili. Cel mai apropiat cinematograf  este cel de la Ploiești, unde un bilet de intrare la film costă minimum douăzeci de lei, la care se adaugă și costurile de transport de cel puțin 50 de lei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe