PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » CIOBAN GĂSIT MORT

CIOBAN GĂSIT MORT

de Andrei Oprescu
60 vizualizări

Descoperire macabră în comuna teleormăneană Olteni. Un bărbat dispărut de acasă de câteva săptămâni a fost găsit mort într-un bazin cu apa dezafectat. Bărbatul avea 43 de ani și era din Dâmbovița. Trupul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Trupul bărbatului a fost găsit de șeful de post din Olteni într-un bazin cu apă, bazin care, în urmă cu mai mulți ani, făcea parte din stația de epurare a apei. La fața locului s-au deplasat două echipaje de la ISU Teleorman, echipaj de poliție, medicul legist de la SML Teleorman și polițiștii criminaliști.

Bărbatul era din Dâmbovița, dar  lucra ca cioban în comuna teleormăneană Olteni. De trei săptămâni fusese dat dispărut și toată lumea îl căuta.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei,  care va stabili exact cauza decesului.  Cazul ciobanului este cercetat ca moarte suspectă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe