PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COADA LA PESTE

COADA LA PESTE

de admin
8 vizualizări

Din nou pescariile au fost luate cu asalt de credinciosii care vor sa profite din plin de a doua dezlegare la peste din Postul Pastelui. Fie ca au tinut postul cu sfintenie, fie ca nu, dambovitenii au vrut sa se asigure ca duminica, de Sarbatoarea Floriilor, vor avea pe mese peste proaspat cu mamaliga si mujdei de usturoi. Tot zilele acestea a fost dat si startul oficial la pescuit.

http://www.youtube.com/watch?v=ZgIhq2VNHMg

De abia a inceput sezonul pescuitului spun pescarii. Cei care au vrut sa isi ajute sotiile au stat pe balta ziua intreaga pentru a duce acasa cateva kilograme de peste.

Alti pofticiosi, fie ca au tinut postul Pastelui sau nu, au stat la cozile formate in fata pescariilor din piete pentru a cumpara un kg, doua de peste.

In ziua de Florii este cea de-a doua dezlegare la peste, dupa cea de Buna Vestire. Postul Pastelui este cel mai greu de peste an, avand 48 de zile de post, si numai doua dezlegari la peste.

Echipa: Corina Slămnoiu / Eduard Leasă

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe