PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DARURI DE LA CRUCEA ROSIE

DARURI DE LA CRUCEA ROSIE

de admin
35 vizualizări

Sarbatorile Pascale vor aduce zambetul pe chipurile a sute de copii din judetul Dambovita. Micutii, care provin din familiile sarace, vor primi daruri de la Crucea Rosie, constand in articole de imbracaminte. Hainutele vor fi donate de Directia Generala a Finatelor Publice Dambovita, dar si de oamenii de bine care vor sa faca o fapta buna.

http://www.youtube.com/watch?v=ozVBrriosKA

In fiecare luna Crucea Rosie primeste o donatie de la Directia Generala a Finatelor Publice Dambovita, constand in articole de imbracaminte, provenind din confiscari. De de data aceasta voluntarii vor face aproximativ 500 de pachete, care vor fi donate copiilor de varsta prescolara ale caror familii au o situatie materiala precara.

Deocamdata Crucea Rosie Dambovita are doar siguranta pachetelor cu imbracaminte pentru copii. Insa, in functie de donatiile primite prin Banca de Alimente si sprijinul oferit de la sediul central exista posibilitatea ca zilele acestea familiile sarace sa primeasca ceva alimente.

Crucea Rosie Dambovita are la acest moment acord de parteneriat incheiat cu 60% din localitatile din judet. Catre fiecare localitate in parte vor pleca in zilele urmatoare intre 10- 30 de pachete, in functie de numarul de copii pe care ii are fiecare familie.

ECHIPA: Corina Slămnoiu / Eduard Leasă

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe