PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » COD GALBEN DE VÂNT ȘI NINSORI

COD GALBEN DE VÂNT ȘI NINSORI

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt și ninsori viscolile în trei sferturi din țară. Avertizarea este valabilă în intervalul 05 februarie, ora 08:00 – 06 februarie, ora 10:00.
În intervalul menționat în regiunile estice vor fi precipitații, la început ninsori în zona de munte și în nordul Moldovei și mai ales ploi și lapoviță în rest, iar spre seară și noaptea vor predomina ninsorile.
La munte, în nordul și centrul Moldovei, iar din orele serii și în sudul Moldovei, Dobrogea și în cea mai mare parte a Munteniei va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări susținute, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Rafalele vor depăși 60…70 km/h, iar în zona montană 90…100 km/h.
În a doua parte a zilei de miercuri (5 februarie) și în prima parte a nopții de miercuri spre joi (5/6 februarie) vântul va fi intens și în regiunile vestice și centrale, iar rafalele vor depăși 55…60 km/h.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe