PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CODRUT OPREA, IN ACEEASI STARE

CODRUT OPREA, IN ACEEASI STARE

de admin
17 vizualizări

De aproape trei ani de zile, este tintuit intr-un pat, in stare vegetativa si doar rugaciunile bietilor lui parinti par sa il mai tina in viata. Politistul Codrut Oprea, bagat in coma de un interlop care l-a lovit cu o sticla in cap intr-un bar din Targoviste, nu da semne sa isi revina. Parintii lui fac eforturi supraomenesti pentru a-l ingriji. Sunt insa intr-o situatie disperata. Au adunat datorii peste datorii, pentru a-i cumpara tanarului tratamentele de care are nevoie, pentru a fi tinut in viata. Se asteapta in orice moment ca executorii sa le bata la usa, din cauza sumelor mari pe care le datoreaza bancilor. Codrut a fost decorat de autoritati, dupa care abandonat.

http://www.youtube.com/watch?v=twAmSJ4TPzg

In urma cu aproape trei ani era un tanar pasionat de meseria lui. Avea o cariera, o iubita si un viitor promitator. Totul s-a schimbat insa in septembrie 2010. Intr-un bar de fite din Targoviste, politistul a fost lovit cu o sticla in cap de un interlop. Codrut a ajuns in stare grava la spital. Dupa aproape trei ani de tratamente, chiar si la Viena, tanarul este acum tintuit in pat. A fost adus acasa, iar parintii lui il ingrijesc cum pot mai bine. Mama lui nu se desparte de la capataiul lui. Asteapta un semn de la Codrut, dar pana acum a fost in zadar. Tanarul este in stare vegetativa.

In urma cu trei ani, in aceasta perioada, Codrut isi pregatea bagajele, pentru a pleca la mare impreuna cu prietenii lui, acum abia deschide ochii, dar nu recunoaste pe nimeni in jurul lui, povesteste mama politistului. Parintii sunt disperati. Tratamentul de care are nevoie Codrut este constisitor. Aproape 1000 de euro pe luna costa numai substantele hranitoare. Familia lui le-a luat de la o farmacie din Targoviste, dar nu a putut sa le plateasca, ajungand la o datorie de 10.000 de lei. Se tem ca in orice moment se vor trezi cu executorii la usa, pentru ca nu au mai putut sa plateasca ratele lui Codrut.

Codrut a fost decorat si apoi uitat. In afara de cateva persoane, parintii lui nu au niciun sprijin. Sunt ingroziti ca nu vor avea de unde sa plateasca datoriile si nu stiu de unde sa mai faca rost de bani pentru tratamentul politistului. Durerea ca baiatul lor a fost mutilat este fara margini. Pe langa datoriile imense pe care le au, parintii lui Codrut se tem si ca Danezu, calaul fiului lor, va primi o pedeapsa prea mica pentru ce a facut. Si-a angajat un avocat de renume, iar familia lui Codrut crede ca ii va obtine numai cativa ani dupa gratii. El va iesi din inchisoare prea repede, iar baiatul lor poate sa nu isi mai revine niciodata.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe