PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Complexul de natatie prinde viata

Complexul de natatie prinde viata

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Complexul turistic si de natatie din Targoviste devine o realitate, din ce in ce mai vizibila, de la o luna la alta. Santierul bazinului de inot olimpic este cel mai avansat. Administratia targovisteana spera ca lucrarea, ce va costa aproximativ 14 milioane de euro, sa fie gata in debutul verii 2014, iar targovistenii sa se poata bucura de cea mai moderna baza acvatica de agrement din zona de sud a Romaniei.

Demarat in urma cu doar cateva luni, proiectul de construire a complexului de natatie, din zona fostei baze de agrement Crizantema se afla in grafic. Lucrarile sunt deja foarte avansate la bazinul de inot de dimensiuni olimpice, unde aproximativ 30% din lucrare a fost deja executata. Acesta reprezinta dealtfel si prima parte a intregului complex ce va fi finalizata, in urmatoarele doua luni constructorul intentionand sa finalizeze lucrarile exterioare si de infrastructura.

Complexul de natatie va mai cuprinde, inafara bazinului de inot acoperit, inca doua piscine, doua terenuri de fotbal, doua de tenis de camp si unul de baschet, toate dotate cu suprafata sintetica si in acelasi timp si cu instalatie de nocturna. Deasemenea, va fi construit un amfiteatru cu o capacitate de 150 de locuri  si un aqualand, pe o suprafata de 2 ha, acesta din urma urmand sa fie atractia principala a intregului complex ,cel putin pe perioada estivala.

Echipa: Horia Marin/Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe