PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COMUNA PRODULEŞTI, “SAT FĂRĂ CÂINI”

COMUNA PRODULEŞTI, “SAT FĂRĂ CÂINI”

de Mditv
322 vizualizări

În comuna dâmboviţeană Produleşti timpul parcă a stat în loc. În satele îmbătrânite, nici investiţiile nu şi-au făcut loc. Încă de la intrarea în localitate nu vezi decât străzi pline de praf şi gropi, mormane de gunoaie şi un dezinteres total din partea celor care ar trebui să se preocupe de bunăstarea locuitorilor. Iar în tot acest peisaj dezolant viceprimarul cu atribuţiuni de primar, George Georgescu nu face decât să le amintescă oamenilor ca el este primarul lor, sfidând parcă decizia pe care o va lua electoratul în data de cinci iunie.

De cand intri in satul Costeştii din Deal paşeşti pe drum de ţară. O palmă de asfalt nu trece prin faţa gospodăriilor celor care de ani de zile aşteaptă ca şi localitatea lor să evolueze. Ca şi la ei acasă să se întâmple lucruri care să-i apropie de statutul de comună ce aparţine unei ţări europene.

La străzile neasfaltate şi lipsa canalizării se adaugă mormanele de gunoi depozitate pe marginea drumurilor, pe care nimeni nu le strange.

Iar frâiele comunei Produleşti sunt în mâinile viceprimarului PSD-ist George Georgescu, după ce fostul primar Marin Grigore, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită şi fals în înscrisuri oficiale. Însă, viceprimarul cu atribuţiuni de primar nu pare a se îngriji de bunăstarea locuitorilor şi atragerea de fonduri europene care să ajute la dezvoltarea localităţii. Singura sa preocupare, fiind să le aminească oamenilor că el este primarul lor. Chiar în prejma Pastelui a distribuit felicitări cu urări de bine, iar la final s-a semnat, primarul dumneavoastră.

Cel mai probabil, viceprimarul cu atribuţiuni de primar, George Georgescu, nu are emoţii când se gândeşte la alegerile din iunie, convins fiind că va câştiga, chiar dacă oamenii s-au săturat să aştepte să se întâmple lucruri bune şi în satul lor şi tot ei vor fi şi cei care decid cui vor da voturile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe