PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CONCEDIATI IN PRAG DE SARBATORI

CONCEDIATI IN PRAG DE SARBATORI

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Raman fara un loc de munca, in prag de sarbatori. Zeci de damboviteni vin la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, pentru a cere indemnizatie de somaj. Oamenii au lucrat in domeniul constructiilor, iar acum pe timp de iarna sunt concediati. O firma din Targoviste a anuntat deja peste 50 de angajati ca nu mai au unde sa se mai intoarca la serviciu. Sperantele sa isi gaseasca rapid un alt loc de munca sunt mici, de aceea singura lor speranta ramane ajutorul de somaj de la stat.

Acest targovistean a venit la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Foreti de Munca, sa isi depuna dosarul pentru a primi indemnizatie de somaj. A lucrat la o firma de constructii, insa patronul l-a anuntat ca din lipsa de contracte, isi restrange activitatea si nu are alta solutie decat sa faca disponibilizari. El este numai unul din dambovitenii care lucreaza in acest domeniu, iar pe timp de iarna raman fara serviciu. In aceasta luna, peste 50 de angajati vor fi concediati numai de la o singura societate comerciala. Singura solutie pentru ei ramane indemnizatia de somaj. Din pacate pentru acesti oameni, sarbatorile de iarna vor fi sarace.

Pe langa indemnizatia de somaj, oamenii au dreptul si la cursuri de calificare gratuite.

 ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe