PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CONCERT DE COLINDE – VIDEO

CONCERT DE COLINDE – VIDEO

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

olindele rasuna in vechea cetate de scaun a Tarii Romanesti! Arhiepiscopia Targovistei a organizat, la Clubul Studentilor, Concertul de colinde traditionale romanesti, pentru a impartasi tuturor bucuria Nasterii Domnului. Targovistenii au avut parte de momente speciale, care le-au reamintit ca de Craciun, trebuie sa isi deschida sufletele spre ceea ce este drept si frumos.

Pe scena Clubului Studentilor din Targoviste au urcat si au incantat publicul corurile Facultatii de Teologie din cadrul Universitatii Valahia, Seminarului Teologic „Sfantul Ioan Gura de Aur”, dar si Corala Preotilor din Arhiepiscopia Targovistei. Concertul de colinde traditionale romanesti a fost organizat cu binecuvantarea InaltPreasfintitului Nifon, arhiepiscop si mitropolit al Targovistei.

In fiecare an, colindatorii ne impartasesc bucuria Nasterii Domnului, ne reamintesc de evenimentul unic, de miracolul care a transformat lumea: in pestera din Betleem, a venit pe lume Pruncul Sfant, pentru a le aduce oamenilor iubire, credinta si speranta.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe