PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DECORAȚIUNILE HANDMADE, LA MARE CĂUTARE – VIDEO

DECORAȚIUNILE HANDMADE, LA MARE CĂUTARE – VIDEO

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Globuletele din sticla pictate, cutiile pentru cadouri, ambalajele decorate si figurinele realizate manual sunt la mare cautare in perioada sarbatorilor de iarna. Romanii sunt din ce in ce mai interesati sa impodobeasca bradul de Craciun cu obiecte handmade sis a ofere celor dragi cadouri personalizate. Cei care confectioneaza astfel de obiecte muncesc de dimineata pana seara in aceste zile, iar profitul este unul pe masura. Pretul unui globulet de sticla pictat variaza intre 13 si 15 lei.

Pasiune, imaginatie si multe ore de lucru, acestea sunt principalele ingrediente ale afacerilor handmade. Creatorii pun laolalta talentul si rabdarea si dau viata unor obiecte unice, care poarta mai departe, spre cumparator, o emotie sau o poveste. Roxana a inceput sa confectioneze decoratiuni de sarbatori dar si accesorii de cand a devenit mamica. Desi picteaza de o viata, spune ea, acum trebuie sa se imparta intre viata de familie si afacerea handmade. In aceasta perioada a primit foarte multe comenzi.

Cadourile realizate de ea ajung atat la cei mici cat si la cei mari. In acest an comenzile au venit si de la firme mari din tara, dar si de la cei care vor sa ofere un cadou unic celor dragi.

Pentru ca a primit foarte multe comenzi, a ajuns la performanta de a picta un globule de sticla in doar 4 minute. Am rugat-o si noi sa ne impartaseasca din tainele confectionarii decoratiunilor handmade.

Conceptul handmade a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani si la noi. Dornici sa iasa din anonimat cu mici accesorii deloc costisitoare, romanii au inceput sa aprecieze editiile limitate.

Echipa: Cătălina Sandu/ Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe