CONCURS CU DEDICAȚIE ÎN SPORTUL DÂMBOVIȚEAN

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inca un concurs cu dedicatie din sportul rosu dambovitean e pe cale sa isi gaseasca castigator: Alexandru Badea, un tanar profesor din oras, fara legaturi cu fenomenul sportiv, are toate sansele sa fie instalat sef la CS Targoviste. “Am vazut anuntul de angajare pe net”, spune Badea, director adjunct la o scoala din Targoviste. Tanarul, care pare un postac al partidului de la putere, e primul candidat care reuseste sa treaca proba scrisa a examenului organizat de MTS pentru postul de la Targoviste. Si asta, la al treilea concurs!

Alexandru Badea va prelua, cel mai probabil, functia de director executiv al clubului CS Targoviste. Badea a luat miercuri 72 de puncte la proba scrisa a concursului de la MTS. Tanarul director adjunct de scoala generala – despre care nimeni din lumea sportului nu stie nimic – e primul candidat care reuseste sa treaca pragul de 70 de puncte, obligatoriu pentru participarea la interviu. Pana acum, dintre oamenii de sport, Laurentiu Popescu, Bogdan Manole, Mihai Prodan sau Robert Harabagiu obtinusera punctaje mediocre sau submediocre.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA, ARGEȘ ȘI BUCUREȘTI LA SEDIUL UNEI FIRME DE PAZĂ – VIDEO!

În această dimineață, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice efectuează 12 percheziții, în București, Dâmbovița și Argeș, într-un dosar penal de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de protecție și pază.  La data de 28 octombrie 2020, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliției Române, sub supravegherea