PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CONCURS DE CICLISM MONTAN

CONCURS DE CICLISM MONTAN

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Pasionații curselor ciclistice și-au dat întâlnire în weekendul trecut pe străzile stațiunii montane Sinaia unde 180 de sportivi de toate vârstele au participat la cea de-a doua etapă Road Grand Tour care a debutat în forță pe un traseu surprinzător,plin de adrenalina,lung de 12 km,cu o diferență de nivel de aproape 800 m, între oras și Cota 1400, care i a solicitat din plin pe concurenți.
Ajuns la cea de-a doua ediție ce se desfășoară la Sinaia, Road Grand Tour-Infernul Muntelui, a pus la grea încercare abilitățile și rezistența tuturor cicliștilor care au îndrăznit să-și testeze limitele. Concursul,a dresat adulților si copiilor, Kids Edition, care au trasee speciale, în funcție de vârstă. Gazdele au permis și participarea a 20 de sportivi amatori din Sinaia și au premiat și o categorie separată pentru non-cursiere,pentru acești participanți, clasamentul fiind open atât la masculin cât și la feminin.Competiția de șosea de la Sinaia a promis mult mai mult decât clasica urcare până la Cota 1400 , sau pe cea spre Piatra Arsă și a stors multă sudoare și crampe musculare participanților. Concurenții au parcurs de dus intors de 9 ori un traseu cu o distanță totală de 63 de kilometri.Petru cei mici a fost mai lejer, copiii avand de alergat pe doua roti între 2 și 6 ture, în funcție de vârstă. La final cei mai buni concurenți au fost premiați în fața Primăriei din Sinaia unde au primit diplome, medalii și premii în echipament sportiv de specialitate,iar pe parcursul celor două zile de concurs, circulația auto in zona a fost restricționată,competitia incheindu-se fara incidente.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe